Information och villkor

Vårt sortiment.
Vi förbättrar kontinuerligt vårt sortiment och förbehåller oss därför rätten att ändra utan att meddela.

Priser
Som inloggad kund ser du de priser som gäller just dig inklusive eventuella rabatter. Handlar du stora kvantiteter så kan du förhandla med våra produktspecialister om rabatter och offertpriser. Har du offererat pris så är det knutet till ett visst antal. Understiger du det antalet gäller normalpris.

Hur mycket finns i lager?
Som inloggad kund kan du se aktuellt lagersaldo på vårt huvudlager.

Vill du ha prover?
På de flesta av våra artiklar så får du som registrerad kund hos oss normalt beställa gratis varuprover.  På vissa kostsamma artiklar kan vi dock inte ge bort gratis prover.

Frakt och Förpackningar
1. Om beställningen inte stämmer överens med förpackningarnas storlek tar vi ut en fast avgift per delad (bruten) förpackning.
2. Som standard sköter vi frakten ända fram till den adress du angett. Vid större beställningar kan vi hjälpa dig med kontakten med din fraktare. För detta tar vi ut en avgift som motsvarar merarbetet. Vill du att vi hjälper dig med detta, skriv då till detta under orderkommentarer.
3. Vill du att vi prioriterar din leverans och söker snabbare transporter kan vi arrangera t ex expressgods. För det tar vi ut viss avgift. Skriv då till detta under orderkommentarer eller ring oss.
4. Vill du ha en speciell förpackning och/eller fraktrutin kan vi lösa det mot viss kostnad.  Skriv då till detta under orderkommentarer.

Betalning
Normalt tar vi emot betalningar via bank (IBAN SWIFT).  Vi kan också lösa betalningar via kontokort. Vill du betala med kort tar du kontakt med oss när du får fakturan.

Måttskisser
Skisserna är endast för måttangivelser och visar inte produktens exakta utförande.

CAD-filer
Som inloggad kund kan man ladda ner CAD-filer.

Bilder
Produktbilderna visar endast en variant i produktgruppen. Utseendet varierar beroende på storlek och färg inom en produktgrupp. Gör det dig osäker föreslår vi att du börjar med att ta hem ett varuprov.

Om det blir fel
Var vänlig och kontakta oss omgående så vi kan hjälpas åt att lösa problemet. Kontaktuppgifter finns under fliken Kontakta oss
 
  handshake