Så här tänker vi....

Först och främst ...läs alltid våra orderbekräftelser!
En miss kan innebära att dina projekt och leveranser fördröjs.

Lite allmänt om köp hos oss...

 

Bara om du är företagare

Vi erbjuder endast varor och tjänster till företag. Sedan kan företagen gärna vara små eller stora. Det är för detta vi utvecklat vårt sätt att arbeta och vårt sortiment.

Är du student kan du uppge skolan som ditt företag.

Privatkunder hänvisar vi till butiker som specialiserat sig på att handla direkt med konsumenter både vad gäller förpackningsantal, betalningsmodell och leverans.

 

Letar du ny produkt? - Utnyttja gratis varuprov

En hel grupp av produkter som ofta tillverkas i helt olika formar kan vara svårt att beskriva med en bild och några raders text. Även måttskissen är förenklad för att bara visa de få viktigaste måtten. Skulle vi visa alla mått så skulle tabellerna ofta bli svårlästa och breda.  Färger och ytor är ännu en sak som är svårt att specificera så att alla förstår.

Vi rekommenderar därför att du alltid tar hem ett varuprov när du skall bilda dig en uppfattning om färg och funktion.

 

Är leveranstiden mycket viktig?

På vårt lager försöker vi alltid ha det som vi tror behövs men vi har en mängd produkter som väldigt få köper.

Är du inloggad ser du vad som finns just nu men tänk på att flera kan köpa samtidigt.

Vi planerar våra arbeten utifrån datumet på inkommen beställning.

I produktsidornas tabellerna finns en kolumn där vi beräknar hur lång tid det kan ta om att leverera ut produkterna från vårt lager.

Siffrorna där skall du se som en normal tid för att få utlevererat om detaljerna inte finns på hyllan men det kan i undantagsfall ta även längre tid.

Har du byggt upp ett system för som bygger på att detaljerna alltid finns i rätt tid så rekommenderar vi att du skriver ett lagerhållningsavtal med oss.

 

Orderbekräftelsen, ditt viktigaste dokument!

Vi arbetar i en mängd olika kulturer och olika typer av företag. En sak är dock gemensamt. Alla våra kunder är ärliga kreativa personer som gör sitt bästa för att bygga långsiktiga bra relationer med oss. Och likadant är det från vår sida. Vi är företaget som verkligen vill vara den långsiktiga trygga vännen.

Gemensamt är också allas önskan att få till tydliga avtal. Ofta ha vi långa dialoger i datorer och telefon innan köp och ibland det kan vara lite svårt att ha en gemensam syn på vad som sas.

Därför är det otroligt viktigt att vi har tydliga och avtalsdokument. När du beställer från oss kan du få följande.

Mottagningsbevis.

Detta säger dig bara att vi tagit emot din beställning men vi har ännu inte kontrollerat om när vi kan leverera.

Orderbekräftelse.

Detta är det egentliga avtalet vi gjort utifrån din beställning. Ibland händer det att vi ändrat på leveransdatum ....och ibland kan det också hända att du eller vi gjort fel i produktval och antal. Därför är det viktigt att du verkligen kontrollerar och läser igenom orderbekräftelsen när den kommer. Meddela oss omgående om du ser något som inte stämmer med hur du vill ha det så att inte dina projekt eller din produktion blir lidande.

 

Om något går fel ...läs här>