Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Attraktivt och bra funktion

Armin Nurkic - Ingrat - Bosnien Hertzigovina

Attraktivt och bra funktion

Armin Nurkic - Teknisk chef

Ingrat tillverkar alla former av skolmöbler. Det innebär bland annat garderober, kontorsmöbler, hyllsystem, café och restaurangmöbler. 

"Våra möbler skall hålla rätt kvalitet, ha rätt pris, vara attraktiva och ha en bra funktion …de används i allt från kemisalar till stora hörsalar."

 

Armin om plastmaterial

En viktig del i Ingrats arbete är att man tar stor hänsyn till miljö och naturresurser. Detta arbete inkluderar möblers livscykler och personalens miljömedvetenhet. För att ha kontroll på sitt arbete tar man hjälp av ISO 14001.

"Genom att utveckla ekologisk medvetenhet och anta moderna ekologiska standarder vill vi bidra till en bättre och hälsosammare miljö för alla."

 

Armin om Ackurat

Företaget har log-in på Ackurats hemsida där man utöver alla standardprodukter också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, Ingrata egna specialprodukter och orderhistorik.

"Ska jag vara riktigt ärlig så föreslår vi alltid Ackurat produkter. Detta beror både på det breda sortimentet och på att hemsidan snabbt ger oss all information vi behöver. Exempelvis lagersaldo. Vi har aldrig fått in klagomål på Ackurats produkter."

 

Ingrat ligger här >

Svensk kund kan ha nämnt Ackurat

"Tråkigt nog kommer jag inte ihåg när jag hörde talas om Ackurat första gången men troligtvis dök namnet upp i samband med någon svensk kund."

Tillsammans ...överallt