Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Möbler med långt liv

Sławomir Miszczak - Nowy Styl Group - Polen

Möbler med långt liv

Sławomir Miszczak - Utvecklingschef ramstolar

Nowy Styl Group är en av Europas största leverantörer av möbellösningar för kontor och offentliga utrymmen. Varje dag utrustar de nya kontorsbyggnader, konferenscenter, biografer, arenor, musikhallar, sport och multiarenor.

De arbetar med passion och respekt för den naturliga miljön. För att få bästa resultat ser de också på användarnas alla behov såsom hälsa, komfort, effektivitet, nöje, ergonomi och estetik.

"Ett bra exempel på en liten estetisk och ergonomisk lösning kan vara en liten unik fot för träben... som jag hittade hos Ackurat."

 

Sławomir om plastmaterial

Företaget strävar efter samarbeten med leverantörer där man inspirerar varandra och tillsammans hittar lösningar som är positiva för miljön.

Vid utveckling av nya produkter tar man hänsyn till hur möbeln påverkar miljön i varje skede av sin livscykel. Man kontrollerar dess hållbarhet och möjligheten att återvinna materialen den är gjord av. Man försöker också ge produkten flera användningsområden så att de kan få ett långt liv.

 

Sławomir om Ackurat

Vi på Ackurat besöker regelbundet Nowy Styl Group i Jasło (i södra Polen). Sławomir har också log-in på Ackurats hemsida där han utöver alla standardprodukter också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, Nowy styl Groups egna specialprodukter och orderhistorik.

"Jag uppskattar verkligen Ackurats snabba leveranser av varuprover när vi bygger våra prototyper. Detta sparar tid. Något som är mycket viktig för ett effektivt utvecklingsarbete. En annan sak som är bra är att jag kan se deras lagersaldon direkt på hemsidan."

 

Nowy Styl Group ligger här >

Nowy Styl Group har en mängd produkter i sitt sortiment.

Letade leverantör 2014

"Min första kontakt med Ackurat fick jag när jag arbetade med att ersätta en leverantör 2014. Men Ackurat blev mer tydligt när deras produktspecialister började besöka oss 2016."

Tillsammans ...överallt