Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Söker efter det enkla

Hee Welling - Hee Welling Studio - Danmark

Söker efter det enkla

Hee Welling - Formgivare

Hee är uppvuxen med den skandinaviska designtraditionen. En tradition där rena uttryck, funktionell användning och logiska detaljer spelar viktiga roller. Som barn experimenterade han i pappas möbelverkstad och många spännande skapelser blev resultatet. Han satt också och ritade flera timmar nästan varje dag. En kreativitet som givit oss många nya former.

Efter Holbæk Art School, Aalto University och en Master of Design (Furniture design) på Royal Danish Academy og Fine Arts har Hee samarbetat med många kända varumärken runt om i Europa. Till exempel Hay/About A Chair, Fredericia/Pato serien, Cane-Line/Less stolen och La Palma/ Pass stolen.

"Vi söker alltid efter enkla, logiska och användbara lösningar. Och vi tror inte på trender men vi tror på produkter med långt liv. Vår teori är också att vi tillsammans (producent, underleverantör och designer) kan skapa bättre och mer optimerade produkter. Produktutveckling handlar mycket om att samarbeta med de bästa, mest kompetenta och pålitligaste underleverantörerna inom respektive område."

 

Hee om plastmaterial

I Danmark är hållbarhet en stor fråga liksom diskussionen om traditionella plaster. Något som självklart också berör Hee.

"Vi har ett stort fokus på hållbarhet och vi vill göra allt vi kan för att optimera produktionen och materialet vi använder. Vi kan också se att marknaden ställer större och större krav på hållbara produkter. Fler miljövänliga material och komponenter vore till stor hjälp. De flesta är också beredda för att betala denna typ av produkter om man känner att det gör skillnad."

  

Hee om Ackurat

Vi på Ackurat besöker vi regelbundet Hee Welling Studio i Köpenhamn. Hee har också log-in på Ackurats hemsida där han utöver alla standardprodukter direkt kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, studions egna specialprodukter och orderhistorik.

"Vi ser Ackurat som en mycket kompetent och pålitlig underleverantör. Företaget känns väldigt professionellt med hög service. Man levererar det man lovat vid den tidpunkt man lovat. Det bästa med Ackurat är nog ändå deras stora sortiment och att leveranstiden är oerhört kort. Finns inte produkten i deras sortiment så löser dom ju det också med nytt formverktyg eller genom att hitta en annan som tillverka detaljen. Det är svårt att säga vad man ska göra bättre... men det vore med ett EKO-sortiment av återvunnen eller bio material."

 

Hee Design Studio ligger här >

About A Chair från Hay, formgiven av Hee.

Studiekamrater rekommmenderade Ackurat

"Jag blev bekant med Ackurat ungefär år 2000 när jag studerade möbeldesign på designskolan i Köpenhamn. Jag skulle använda några plastfötter till projektet jag arbetade på och några andra studenter föreslog Ackurat. Jag beställde några prover, vilket visade sig vara precis vad jag hade letat efter. Sedan dess har jag använt många Ackuratprodukter."

Tillsammans ...överallt