Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Identitet i varje detalj

Vincent Dejonghe - Mobitec Systems SA - Belgien

Identitet  i varje detalj

Vincent Dejonghe - Formgivare och produktschef

Vincent hittar inspiration i de små sakerna i vardagen.

"Det är de där små fina detaljerna på kappstången i en japansk restaurang eller på det lilla bordet i fönstret till en skoaffär... de där små sakerna som syns i ögonvrån utan att man egentligen märker dem. Dessa små detaljer "sparas" och blir en sorts kreativ verktygslåda som minnet kan gotta sig i. Liknande en möbelsnickare som hittar rätt verktyg vid rätt tillfälle."

Mobitec System SA ser sig som den viktigaste tillverkaren av stolar i Belgien och sysselsätter där cirka 500 personer. Styrkan är att de har sin egen innovativa formgivningsavdelning som ständigt skapar nya former och introducerar ny teknik.

 

Vincent om plastmaterial

"Vi ser mer och mer synligt trä på stolar. Vi noterar att formerna är mer utarbetade och rundade. Det här är ett sätt för oss europeiska tillverkare att skilja sig från billiga importerade produkter. Ofta ses traditionell plast som ett rätt simpelt material. Kanske det ofta därför göms. "

 

Vincent om Ackurat

Företaget har log-in på Ackurats hemsida där man utöver alla standardprodukter då direkt också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, Mobitecs egna specialprodukter och orderhistorik.

"Ackurat erbjuder ganska okonventionella lösningar och nischprodukter som är svåra att hitta någon annanstans. Ackurat skulle kunna vara bättre på att berätta om sina skräddarsydda produkter. Vi på Mobitec har vår egen identitet som behöver synas i varje detalj och det gäller också även plastdetaljer."

 

 Mobitec Systems SA ligger här>

Bord Coventry och stol Mood från Mobitec.

Vi träffades på en mässa

"Jag är inte helt säker på vilket år vi mötte Ackurat första gången men vi träffades på MOW eller Interzum för några år sedan. Det egentliga samarbetet startade ungefär 2015."

Tillsammans ...överallt