Så här tänker vi....

Först och främst ...läs alltid våra orderbekräftelser!
En miss kan innebära att dina projekt och leveranser fördröjs.

Lite allmänt om köp hos oss...

 

Bara om du är företagare

Vi erbjuder endast varor och tjänster till företag. Sedan kan företagen vara allt från enmansföretag till stora koncerner. Det är för detta vi utvecklat vårt sätt att arbeta och vårt sortiment av varor och tjänster.

Är du en student kan du uppge skolan som ditt företag för att få varuprov till dina skolprojekt.

Privatkunder hänvisar vi till butiker som specialiserat sig på att handla direkt med konsumenter både vad gäller förpackningsantal, betalningsmodell och leverans.

 

Form färg och funktion - Utnyttja gratis varuprov

En hel grupp av produkter, som ofta tillverkas i helt olika formverktyg, kan vara svårt att beskriva med en bild och några raders text. Måttskissen är förenklad för att snabbt kunna visa de viktigaste måtten på ett för alla lättförståeligt sätt. Färger, ytor och funktion kan också vara svårt att beskriva så att alla förstår.

Vi rekommenderar därför att du alltid tar hem ett varuprov när du skall bilda dig en uppfattning om färg och funktion. Varuprov är dessutom gratis för de flesta av våra produkter.

Ibland använder kunder våra produkter på kreativa sätt som inte stämmer med det användande som framgår av vår produktbeskrivning eller kanske utifrån mått som vi inte specificerats i tabellerna. I dessa fall kan vi inte lova att förväntad kvalitet uppfylls. 

 

Leveranstider

På vårt lager försöker vi alltid ha den mängd som vi tror går åt men oväntade beställningar kan göra att en hylla gapar tom.

Är du inloggad ser du vad som finns just nu men tänk på att flera kan köpa samtidigt.

Blir det kö i produktionen så planerar vi våra arbeten utifrån datumet då beställning kom in. Alla kunder värderas därmed lika oavsett storlek, land eller annat.

I produktsidornas tabeller finns en kolumn där vi beräknar hur lång tid det kan ta om att fylla på nytt om lagret skulle vara tomt. Men det händer att det tar längre tid än vad som står där så se det bara som ett riktvärde.

Tänk också på att vi aldrig lovar när artiklarna är framme utan bara när artiklarna är färdiga för leverans.

Har du byggt upp ett system som bygger på att detaljerna alltid måste finnas hos dig i exakt rätt tid, så rekommenderar vi att du själv bygger upp ett lager eller skriver ett lagerhållningsavtal med oss.

 

Orderbekräftelsen, ditt viktigaste dokument!

Vi arbetar i en mängd olika kulturer och olika typer av företag. En sak är dock gemensamt. Alla våra kunder är ärliga kreativa personer som gör sitt bästa för att bygga långsiktiga bra relationer med oss. Likadant är det från vår sida. Vi är företaget som verkligen vill vara den långsiktiga trygga vännen.

Gemensamt är också allas önskan att få till tydliga avtal. Ofta har vi långa dialoger i datorer och telefon innan köp och ibland kan det vara lite svårt att ha en gemensam syn på vad som har bestämts.

Därför är det otroligt viktigt att vi har tydliga avtalsdokument som båda parter läser. Tala genast om för oss om vi uppfattat fel!

När du beställer från oss kan du få följande.

'Beställningen är mottagen' (PDF).

Detta dokument säger dig bara att vi tagit emot din beställning men vi har ännu inte kontrollerat om när vi kan leverera. 'Beställningen är mottagen' skickar vi bara om vi inte hunnit planera in din beställning.

'Orderbekräftelse' (PDF).

Detta är det egentliga avtalet vi gjort utifrån din beställning. Ibland händer det att vi ändrat på leveransdatum och ibland kan det också hända att någon av oss gjort fel i produktval och antal. Därför är det viktigt att du verkligen kontrollerar och läser igenom orderbekräftelsen när den kommer. Meddela oss omgående om du ser något som inte stämmer med hur du vill ha det så att inte dina projekt eller din produktion blir lidande.

 

 

Om något går fel ...läs här>