Så här gör vi med dina personuppgifter

 

Vad händer om du bara besöker hemsidan?

När du går in på hemsidan händer egentligen ingenting med din personliga information. Vi på Ackurat sparar till exempel inte din IP-adress i våra system.

Hemsidan har några nödvändiga små program (kakor/coockies) som ser till att sidan fungerar på din skärm. Bland annat att sidan får rätt typsnitt, att tabeller visas rätt och att det går att logga in men dessa program återskickar inte någon information till oss.

Vi använder Googles annonsprodukter föra att synas och vi använder Googles produkter för att analysera hemsidan. Vi förlitar oss därför på att de sköter hanteringen av eventuell personlig information helt enligt gällande lagar. Mer om Googles syn på sekretess här>

 

Vad händer om du registrerar dig?

När du registrerar dig hos oss frågar vi bara efter den informationen som är nödvändiga för oss för att dokumentera eventuella köp och för att vi skall kunna nå dig med information om eventuella köp.

Vi sparar endast de personuppgifter som du själv valt att ge oss. Du ser all personlig information om dig under "Era kontaktpersoner".

Vi har avtal om personlig information (biträdesavtal) med leverantörerna av affärsystem, servrar och hemsida.

Vill du uppdatera eller ta bort personlig information kan du göra det själv här på hemsidan eller kontakta vår kundtjänst

OBS Du riskerar inte att få några nyhetsutskick efter som vi helt enkelt valt att inte skicka ut sådana. Vill du se vad som händer hos oss rekommenderar vi att du följer oss på LinkedIn

 

Vad händer om du ringer oss?

När du ringer till oss kommer ditt telefonnummer att synas i vårt telefonsystem. Denna information använder vi endast för att se vilket nummer som ringt upp. 

Vi har avtal om personlig information (biträdesavtal) med leverantörerna av telefonsystemet.

 

Vad händer om du skickar något till oss?

Alla kuvert och emballage kastas. Ingen eventuell personlig information om avsändare eller annat sparas.

 

Vad händer om du träffar oss, kontaktar oss eller följer oss på sociala media?

Om det är början till en kundrelation kommer vi att registrera dig på samma sätt som du registrerat dig själv (se ovan). Om du i dialogen lämnar känslig personlig information om dig själv sparar vi inte dessa. Vi har inga system som kan hantera denna information. Där finns inga platser för "personlig information om kunden".

Så ska du på middag med någon hos oss, glöm inte att meddela dina eventuelle allergier ;-) . Nu kan det ju vara så att personen du träffar hos oss, själv kommer ihåg det men vi har det inte i våra IT-system.