Vi gör Europa mer kreativt.

Hos Ackurat älskar vi kreativitet och finns alltid redo att prata om lösningar med våra kunder utan mellanhänder, genom hela Europa. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av plastdetaljer där många är helt unika på marknaden.

Egen tillverkning

I våra anläggningar i Sverige och Polen ansvarar vi för hela processen och tillverkar så mycket som möjligt själva och prövar kontinuerligt nya material och tekniker i produktionen.

Christer Karlsson, Produktionschef, visar ett verktyg.

Christer Karlsson, Produktionschef, visar ett verktyg.

Ett urval av alla våra produkter i formsprutad plast.

Ett urval av alla våra produkter i formsprutad plast.

Skräddarsydda kundunika produkter

Ibland har våra kunder egna fantastiska idéer som inte finns i vårt standardsortiment, då har vi både kunskapen och möjligheten att ta fram verktyg och producera. 

Utvecklande och långsiktigt samarbete

Hos oss får man en ärlig och trygg affärsrelation där vi behandlar alla med samma höga grad av respekt. Bästa möjliga service är A och O och vi lyssnar aktivt för att förstå.

Våra kärnvärden

Vi på Ackurat vill ge liv åt drömmar! För oss är det lika spännande (och utvecklande) att vara med i projekt som att se våra plastdetaljer på den färdiga produkten. Målet är att inspirera, göra valen enklare och hålla våra löften.

Läs om våra kärnvärden som ligger till grund för allting vi gör!

Kreativa lösningar

En lösning kan vara komplex, men också väldigt enkel. Att använda vår kunskap och erfarenhet för att på ett kreativt sätt komma fram till bra lösningar är något vi gillar. Genom nyfikenhet för designtrender och innovationer är vårt mål att komma fram till kreativa lösningar som gynnar både oss och våra kunder.

Långsiktighet

Vi tänker långsiktigt både när det gäller relationer, ekonomi, socialt ansvar och miljö. Det gör oss till en ansvarsfull och professionell partner med en skalbar verksamhet där vi kan utvecklas och förändras under trygga förutsättningar.

Tillit

Vi vill att alla ska vara trygga och känna tillit med Ackurat. Därför tycker vi att det är viktigt att vi håller vad vi lovar och alltid har en ärlig och transparent dialog. Det är vår övertygelse att människors lika värde, respekten för varandra och våra olikheter är tillgångar. Vi tror att tillit leder till utveckling för både människor och företag.

Jordnära

Vi är lösningsfokuserade och flexibla för att ge våra kunder den bästa servicen. Det ska vara kul och inspirerande att jobba här och ha kontakt med oss. Vi är kompisen man bollar idéer med eller ber om hjälp för att lösa ett problem. Vi delar med oss av våra kunskaper och hjälper till utan att det blir krångligt.