Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Att se idéer förverkligas.

Rebecca Sykes - New Design Group - Storbritanien

Att se idéer förverkligas.

Rebecca Sykes - Formgivare

Rebecca har alltid haft ett stort intresse för formgivning. Många år arbetade hon med att gör smycken men bestämde sig för att ta ett nästa steg. 2015 lämnade hon universitetet i Lincoln med en 1st Class Honours Degree i Produktdesign BA(Hons).

Det som lockar henne mest är helheten kring problemlösningsarbetet, att se förbättringsmöjligheter och att se idéer förverkligas. Detta märks också utanför arbetslivet. Även i hemmet skapas nya möbler och kläder samtidigt som gamla prylar ges nytt liv.

På arbetet har mycket hänt under några få år.

"De produkter jag har utvecklat för New Design Group hittills är:
- Trio-bord - dessa konstruerades för att erbjuda mjukare estetik till New Design Groups cafemöbler.
- Dotty - kabelhållaren som är konstruerad för att synas.
- Trio pallar - dessa utvecklades för att komplimentera Trio-borden.
- Frank bord and bänk sortiment. Med fokus på miljövänliga och återvunna material. 

Jag jobbar för närvarande på två stoppmöbelserier som borde vara ute senare i år"

New Design Groups mål är att formge och tillverka uttrycksfulla kontorsmöbler som underlättar användarnas arbetsliv så mycket som möjligt. Gruppen består av Ryan Furniture, Chorus Furniture och Cambridge Park. Viktiga produkter som de har släppt under åren har varit Mi Chair, SW19, Theo-stolarna och Frank.

 

Rebecca om plastmaterial

New Design Group bygger möbler i trä, stål, och textil. Det finns många olika varianter av plast, bland annat i vissa stoppningar och små detaljer som möbelfötter. Det finns en mycket aktiv debatt i Storbritannien om hur plaster påverkar både klimat och natur. 

"Som en ledande tillverkare av kontraktsmöbler tar vi arbetet med att skydda vår miljö på stort allvar. I detta arbetet tar vi hjälp av ISO:s miljöledningssystem.  Vi väljer också att arbeta med leverantörer som uppvisar en förståelse och ett engagemang för hållbarhet och användningen av återvinningsbara material. ​Ett annat mer konkret exempel på handling är, att då vi själva utför en installation, returnerar vi alla förpackningar till vår fabrik för återanvändning."

 

Rebecca om Ackurat

Vi på Ackurat besöker regelbundet New Design Group i Gainsborough (mitt i Storbritannien). Rebecca har också log-in på Ackurats hemsida där hon utöver alla standardprodukter också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, New Design Groups egna specialprodukter och orderhistorik.

"Ackurats katalog och hemsida är verkligen lätta att använda. Att få varuprover är också väldigt lätt, vilket verkligen är till hjälp när vi utvecklar nya produkter. Vi får proverna snabbt samtidigt som vi får bra rådgivning. Råden jag får från Ackurats team känns alltid väl genomtänkta. De lämnar tid för att vi gemensamt skall se problemen ur alla synvinklar så att vi inte missar något. Det här skapar verkligen en trygghet som jag inte har mött någon annanstans.

Att hitta våra egna priser direkt på Ackurats egna hemsida gör att jag slipper skriva och vänta på offerter. Prissättning är en väldigt viktig del i produktutvecklingen. Saknas ett pris eller om uppgiften är osäker kan utvecklingsprocessen helt stanna av. Jag tror inte, såhär spontant, att det finns något som jag kan föreslå att Ackurat kan göra bättre."

 

New Design Group ligger här >

Trio bord och pallar skall erbjuda en mjukare stil. 

Fanns redan på företaget

"Jag hörde om Ackurat strax efter att jag kom till New Design Group 2015. På företaget använde man redan då flera Ackurat-detaljer."

Tillsammans ...överallt