Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Ofta bråttom

Lauri Link - Standard AS - Estland

Ofta bråttom

Lauri Link - Produktutvecklare 

Standard AS tillverkar möbler i tre egna produktionsanläggningar med modern och miljövänlig teknik samt material av hög kvalitet. De tar hand om allt från den första diskussionen och planeringen till produktion, upphandling, renovering, leverans och slutförande. Möblerna formges och tillverkas enligt kundernas önskemål. När Lauri inte springer i t ex Lissabon (se bild nedan) så arbetar han med utvecklingen av nya möbler.

"Jag arbetar med att göra projektbaserade möbler. Ofta vill kunden ha möblerna snabbt, kanske redan efter fyra veckor, och därför måste jag snabbt hitta bra lösningar."

 

Lauri om plastmaterial

Standard AS arbetar en hel del med miljöansvar, bland annat med att tillverkningsverksamheten ska bli mer miljövänlig. För att uppnå detta har man bland annat infört flera åtgärder för att minska sitt koldioxidutsläpp. Vad det gäller olika plastmaterial så säger Lauri kort och gott...

"Har plasten rätt funktion och beståndsdelar… varför inte använda den?"

 

Lauri om Ackurat

Vi på Ackurat besöker regelbundet Standard AS i Tallinn (på Estlands nordkust). Lauri har också log-in på Ackurats hemsida där han utöver alla standardprodukter också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, Standards egna specialprodukter och orderhistorik.

"Jag gillar Ackurat eftersom de har så många produkter och då ofta i många olika dimensioner. Jag har mycket nytta av snabba varuprover och CAD-modeller… och kanske att Ackurat skulle öka CAD-servicen med stöd för iMates."

 

Standard AS ligger här >

En av många möbler Lauri formgivit. Denna gång med Ackuratfötter.

Inköpschefen kom med en katalog

"Jag tror att det var ungefär 2013. Vi sökte efter fötter med teflonyta och vår inköpschef kom då med Ackurat-katalogen."

Tillsammans ...överallt