Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

En kraftfull blandning av kompetenser

Andy Dray - Ratio Design Associates - Storbritanien

En kraftfull blandning av kompetenser

Andy Dray - Konstnärlig ledare

Ratio Design Associates Ltd formger och utvecklar en mängd olika produkter. Allt från sjukvårdsapparater till leksaker. Det har även blivit en hel del möbeluppdrag. De känner att just bredden på olika uppdrag ger en alldeles speciell fräschhet. Varje projekt är unikt i både dess formkrav och specifika budgetar. Effektiviteten är en viktig faktor i varje projekt.

"Vårt arbete drivs av en kraftfull blandning av formkänsla, teknisk erfarenhet och rak enkel intuition. Eftersom vi är ett litet gäng gäller det att anpassa vår insats så att vi använder varje timme effektivt. Att hitta, specificera och testa små möbelkomponenter kan ta oproportionerligt lång tid. Därför är det väldigt viktigt att vi arbetar med rätt leverantörer."

 

Andy om plastmaterial

För Ratio Design Associates är varje projekt unikt, både vad gäller krav och budget. Detta gör att materialval är en självklar del i allt deras utvecklingsarbete. Generellt gäller att utifrån kundernas krav välja det bästa materialet. 

 

Andy om Ackurat

Ackurat besöker regelbundet södra Storbritannien. Andy har log-in på Ackurats hemsida där han utöver alla standardprodukter också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, Ratio Design Associates egna specialprodukter och orderhistorik.

"Ackurats enorma online-sortiment tillsammans med deras projekterfarna rådgivning gör det hela så enkelt. Bästa tänkbara service och kvalitet. För att uttrycka det enkelt, när det gäller de små detaljerna som hjälper mig att skapa den produkten som jag tänkt mig, så känns dessa vänliga människorna på Ackurat helt rätt att prata med."

 

Ratio Design Associates Ltd. ligger här >

Tubes Breakout Furniture, a project with Ackurat products.

Jag såg Ackurat på nätet

"Jag tror att det första jag såg om Ackurat var 2012 på LinkedIn. 2015 beställde jag mitt första varuprov. En liten fot för liggande rör. Sedan dess har det blivit en hel del varuprover."

Tillsammans ...överallt