Varukorgen har uppdaterats
Svenska / Swedish English / Beurla Polski / Polish

Ompackningsavgift

Antalet du önskar, innebär att vi måste bryta upp en förpackning. För detta tar vi en fast avgift per paket.

Antal kan inte ändras

Behöver du flera? Kontakta kundtjänst.

Rena material och unika former

Nadia Arratibel - Ondarreta - Spanien

Rena material och unika former

Nadia Arratibel- Formgivningschef

Ondarreta brinner för att utifrån rena material skapa nya tydliga och unika former. Engagemanget följer med igenom hela processen från materialval, formgivning till förverkligande.

"Vi lyssnar ständigt till våra kunders behov och utvecklar det vi tror att de skall behöva i framtiden. Eftersom detta med produktutveckling är en hörnsten hos oss, växer vår tekniska avdelning sakta men säkert. Vi utvecklar en eller två nya kollektioner varje år."

 

Nadia om plastmaterial

På Ondarreta är man mån om natur och miljö så man söker lösningar med minimal miljöpåverkan. Detta kontinuerliga arbete kallar de för ekodesign.

"Vi arbetar för att minimera vårt behov av traditionella plaster men för många små viktiga detaljer har vi inte hittat bra alternativ. Mera miljövänliga plaster är verkligen av intresse."

 

Nadia om Ackurat

Nadia träffar ofta Ackurat på mässor. Hon har log-in på Ackurats hemsida där hon utöver alla standardprodukter också kan se företagets priser, Ackurats lagersaldon, Ondarretas egna specialprodukter och orderhistorik.

"Vi gillar verkligen att Ackurat erbjuder många färdiga lösningar för många olika ändamål. Eftersom våra projekt är ledda av formgivare som ständigt letar efter unika uttryck, uppskattar vi också möjligheten att färganpassa eller på annat sätt göra egna produkter. 

Något som Ackurat skulle kunna förbättra vore att man hade hade sina CAD-modellerna snabbare framme på nya detaljer. Då kan vi rita in deras nya detaljer redan innan vi fått varuprov."

 

Ondarreta ligger här >

Stolen Silu. Formgiven av Ben Van Berkel / UNStudio.

Träffades på mässa 2017

"Vi träffade Ackurat på Interzum 2017. Första samarbetet gällde en liten unik möbelfot till en stol. Sedan dess har vi varit i kontakt med Ackurat i flera olika projekt där många olika typer av produkter varit inblandade."

Tillsammans ...överallt